Ik hielp met CAI-PAN een wandelaar van de Nijmeegse Vierdaagse over de finish

Mevrouw G. Hogewoning (77, gebruiker van CAI-PAN)
“Fantastisch! Dat is eigenlijk het enige wat ik kan zeggen over CAI-PAN,” aldus  mevrouw G. Hogewoning.

Zij gebruikt al heel wat jaren de CAI-PAN pepermuntolie, haar favoriete product uit de lijn. “Omdat je hier van alles mee kunt. Ik gebruik het bij pijnlijke spieren en bij verkoudheid. Maar het helpt mij ook als ik brandend maagzuur heb. Een paar druppels in een glas water helpen bijzonder goed. Soms vind ik zelfs jammer dat ik zelf geen bad heb, met een paar druppels in het water kun je heerlijk ontspannen.”

Een toekomst zonder CAI-PAN is voor mevrouw Hogewoning niet meer denkbaar. Inmiddels bestelt zij de pepermuntolie ook voor heel wat vrienden en kennissen bij haar vaste contactpersoon van CAI-PAN, met wie zij een heel goede relatie heeft opgebouwd. “Als ik hem bel, heb ik mijn bestelling binnen een paar dagen in huis.”

Het flesje pepermuntolie is altijd in huis, en gaat overal mee naar toe. Mevrouw Hogewoning volbracht al 17 keer de Nijmeegse Vierdaagse. Én hielp daar met CAI-PAN ook nog eens een andere deelnemer over de finish. “Onderweg kwam ik eens een jongeman tegen die niet meer verder kon,” vertelt zij. “Toen ik hem vroeg zijn broek naar beneden te doen, keek hij eerst wel wat raar. Maar nadat zijn benen waren ingesmeerd met CAI-PAN heeft hij de wandeltocht kunnen volbrengen. Hij was me bijzonder dankbaar!”