De Cai-Pan producten

CAI-PAN Pepermuntolie. 25 ml.

€ 10,90 gemiddelde beoordeling van 4,5  (20)
100 % echte sterke zuivere Japanse pepermunt-olie. Geschikt voor vele toepassingen o.a. voor een verzachtende invloed op je hoofd, om vrijer te ademen, aroma therapie, sauna, voor spieren en gewrichten, in gerechten enz. Ook leverbaar in 100 ml. Houdbaarheid een jaar na opening.
✔ Direct leverbaar

CAI-PAN Mint-Spray 100 ml.

€ 16,90

CAI-PAN Mint-Spray bevat 33% zuivere pepermunt-olie en is gemakkelijk aan te brengen zonder middel aan de handen te krijgen.
✔ Direct leverbaar

Cai-Pan Mint-Roller 35%

€ 10,90 gemiddelde beoordeling van 4,5  (6)
In een nieuwe look, dezelfde Mint-Creme (35%) voor verlichting van het hoofd, de rug en spieren. In roller om schone handen te houden en gemakkelijk mee te nemen
✔ Direct leverbaar

Cai-Pan Mint Massage Creme Plus 35%. 150 ml.

€ 17,90 gemiddelde beoordeling van 4,5  (31)
In nieuwe tube, dezelfde krachtige formule van de Mintzalf met 35% pepermuntolie. Voor verlichting van spieren, verzachtend voor het hoofd, nek en de rug. Te gebruiken bij o.a. sport(massage), blessures, verstuikingen, zwellingen. Geeft geen vlekken in de kleding.
✔ Direct leverbaar

Cai-Pan Mint-Spray Sport & Sauna 200 ml

€ 16,90 gemiddelde beoordeling van 5  (1)
CAI-PAN pepermuntolie, citroenolie en amandelolie verwerkt in een spray. Geschikt voor vele toepassingen o.a. voor verzachting van het hoofd en soepele spieren. Speciaal geschikt voor verzorging van spieren en de huid. Gemakkelijk in gebruik. Heeft veel verzorgende eigenschappen. Om de verkoelende werking te versterken kunt u er zelf zuivere CAI-PAN pepermuntolie naar behoefte aan toevoegen.
✔ Direct leverbaar

Cai-Pan Glucosamine. 30 st.

€ 9,90

Extra :bevat de dagelijks benodigde Vitamine C.
✔ Direct leverbaar