De Cai-Pan producten

CAI-PAN Pepermuntolie. 25 ml.

€ 10,90 100 % echte sterke zuivere Japanse pepermunt-olie. Geschikt voor vele toepassingen o.a. voor een verzachtende invloed op je hoofd, om vrijer te ademen, aroma therapie, sauna, voor spieren en gewrichten, in gerechten enz. Ook leverbaar in 100 ml. Houdbaarheid een jaar na opening.

CAI-PAN Mint-Spray 100 ml.

€ 16,90 CAI-PAN Mint-Spray bevat 33% zuivere pepermunt-olie en is gemakkelijk aan te brengen zonder middel aan de handen te krijgen.

Cai-Pan Mint-Roller 35%

€ 10,90 In een nieuwe look, dezelfde Mint-Creme (35%) voor verlichting van het hoofd, de rug en spieren. In roller om schone handen te houden en gemakkelijk mee te nemen

Cai-Pan Mint Massage Creme Plus 35%. 150 ml.

€ 17,90 In nieuwe tube, dezelfde krachtige formule van de Mintzalf met 35% pepermuntolie. Voor verlichting van spieren, verzachtend voor het hoofd, nek en de rug. Te gebruiken bij o.a. sport(massage), blessures, verstuikingen, zwellingen. Geeft geen vlekken in de kleding.

Cai-Pan Mint-Spray Sport & Sauna 200 ml

€ 16,90 CAI-PAN pepermuntolie, citroenolie en amandelolie verwerkt in een spray. Geschikt voor vele toepassingen o.a. voor verzachting van het hoofd en soepele spieren. Speciaal geschikt voor verzorging van spieren en de huid. Gemakkelijk in gebruik. Heeft veel verzorgende eigenschappen. Om de verkoelende werking te versterken kunt u er zelf zuivere CAI-PAN pepermuntolie naar behoefte aan toevoegen.

Cai-Pan Omega-3 Visolie. 30 st.

€ 8,90 Goed voor hart en bloedvaten. Verbetert het geheugen en concentratievermogen.

Cai-Pan Multi-Vitamine +Q10. 30 st.

€ 9,90 Bevorderd de weerstand. Met coenzym Q10 voor meer energie.

Cai-Pan Glucosamine. 30 st.

€ 9,90 Extra :bevat de dagelijks benodigde Vitamine C.

Cai-Pan Vitamine D. 60 st.

€ 8,90 Verhoogt de opname van calcium in de botten. Ondersteunt het immuunsysteem. Bevat Vitamine D3 (cholecalciferol)