Mevrouw G. van der Voorst (42, manueel therapeut / eigenaresse BodyCare Flevoland)

Mevrouw G. van der Voorst (42, manueel therapeut / eigenaresse BodyCare Flevoland) “Een dikke enkel van een voetballer was na één kwartier behandelen met CAI-PAN al dunner!”

 

 “Toen ik een geblesseerde enkel van een voetballer behandelde met CAI-PAN, was die na een kwartier al zienderogen dunner! CAI-PAN werkt niet alleen goed, maar ook nog eens erg snél,” aldus manueel therapeut mevrouw G. van der Voorst. Als eigenaresse van BodyCare Flevoland, bestaande uit een praktijk voor manuele therapie en een bewegingscentrum, gebruikt zij CAI-PAN bij haar behandelingen. De enkel van de voetballer is echter maar één van de vele goede ervaringen die zij met CAI-PAN heeft.

In haar praktijk gebruikt mevrouw Van der Voorst alleen natuurlijke producten. Ongeveer een jaar geleden ‘ontdekte’ zij CAI-PAN: “Ik vind het erg prettig dat CAI-PAN meerdere    producten heeft. Zo gebruik ik voor massages de zalf, de olie werkt bijvoorbeeld weer heel prettig voor ontspanning. Zo heb ik een passend product voor bijna iedere klacht. Én voor iedere patiënt, want niemand reageert allergisch op CAI-PAN. Ik kan het dus ook gebruiken bij mensen met huidproblemen en dat vind ik ook erg belangrijk.”
 
Niet alleen mevrouw Van der Voorst is zeer tevreden over CAI-PAN. Ook veel patiënten zijn erg positief. Veel van hen kopen de producten van CAI-PAN dan ook bij haar in de praktijk. “We geven altijd eerst een proefmonster mee, zodat zij het thuis eerst kunnen proberen. Vaak komen ze al snel terug om de zalf of olie te kopen. Ook merk ik dat veel mensen, voordat zij op vakantie gaan, meestal nog even bij de praktijk langs komen. Zij willen niet meer ‘zonder’ op vakantie!”