De heer L. Bonnema (52, triatleet): CAI-PAN en ik delen de interesse voor de sport.

Als triatleet gebruikt de heer L. Bonnema producten van CAI-PAN. “Omdat het erg prettig is in gebruik,” zo geeft hij aan.

“Ik loop ook kwart triatlons, maar wanneer ik train voor de ‘hele’ triatlon, train ik toch al gauw tussen de 15 en 20 uur per week. Ik gebruik CAI-PAN voornamelijk na de training om stijve spieren te voorkomen, maar ook wel eens tijdens de warming-up. Het is trouwens ook heel prettig om te gebruiken als je verkouden bent!”

 De heer Bonnema gebruikt CAI-PAN inmiddels enkele jaren. Wat hij met name waardeert in het gebruik is niet alleen de heerlijk frisse geur van het product, maar ook het feit dat het niet plakt én geen vlekken achterlaat in zijn sportkleding.
 
Zelf gebruikt hij altijd ‘de tube’ en ‘de roller’, die hij altijd in zijn eigen dorp bij een wederverkoper van CAI-PAN koopt. Zij leerden elkaar kennen op het sportveld. “CAI-PAN is absoluut aanvullend op mijn trainingen en wedstrijden, maar wat ik met name merk bij mijn leverancier van CAI-PAN is dat er ook écht interesse is voor de sport,” aldus de heer Bonnema, die sinds enige tijd ook op zijn sportkleding reclame maakt voor CAI-PAN. “Ik maak graag meer mensen bekend met CAI-PAN, het is gewoon een fijn product!”